Resultaat 1–12 van de 31 resultaten wordt getoond
Een echte Toscaanse delicatesse met tonen van artisjok, vers gras en appel. De kruidige en bittere smaken zijn sterk maar in balans. Geeft een rijke smaak aan salades, vlees en vis en mag niet ontbreken op tafel.
𝗠𝗼𝗻𝘁𝗶𝗰𝗲𝗹𝗹𝗼-Heerlijke zachte en soepeleChianti. Aroma’s van rood fruit zoals framboos of kers, een lichte toets van vanille en caramel. Hij kan zeker al gedronken worden, maar kan gerust ook nog 1 a 2 jaar blijven liggen. Heerlijk bij pasta gerechten, maar ook bij (gegrild) rood vlees.
𝗠𝗼𝗻𝘁𝗶𝗰𝗲𝗹𝗹𝗼-Heerlijke zachte en soepeleChianti. Aroma’s van rood fruit zoals framboos of kers, een lichte toets van vanille en caramel. Heerlijk bij pasta gerechten, maar ook bij (gegrild) rood vlees.
.
𝗕𝗮𝗿𝗯𝗲𝗿𝗮 𝗙𝗿𝗶𝘇𝘇𝗮𝗻𝘁𝗲 – een robijn rode Barbera met bubbels! uit de heuvels rondom Bologna in Italie: Colli Bollognesi.
Deze heerlijk Barbera heeft een intens aroma van rode kersen en een mooie robijnrode kleur.
Intens rode kleur met paarse reflecties. uitgebreid bouquet van kers, rode en zwarte bessen. Zacht, rond en vol van smaak met een lange, aantrekkelijke, fruitige afdronk.
𝗦𝗽𝘂𝗺𝗮𝗻𝘁𝗲 𝗥𝗼𝘀𝗲 𝗕𝗿𝘂𝘁 – Fijn parelende rose met een helder roze kleur en een delicaat bouquet van rode bessen. Deze heerlijk frisse biologische rose is een absolute topper om te aperitieven.
𝗣𝗶𝗴𝗻𝗼𝗹𝗲𝘁𝘁𝗼 𝗙𝗿𝗶𝘇𝘇𝗮𝗻𝘁𝗲 – Heldere strogele kleur en een intens en langdurig fruitig bouquet. Fris droog met een fijne bubbel. Lekker als aperitief, maar past ook zeer goed bij vis en wit vlees.